READAPTACIÓ ESPORTIVA

La Readaptació Físico-esportiva consisteix en un treballar conjunt amb el preparador físic, la podòloga, nutricionista i el fisioterapeuta, per tal d’assegurar la reincorporació al treball de camp el més aviat possible. Ho fem de manera totalment individualitzada, treballant la millora del gest esportiu, en funció de l’esport que es practiqui i les necessitats de l’esportista. Representa un mitjà de “salut esportiva” (Física, psíquica i social) de vital importància per una bona adaptació al reentrenament i evitar futures lesions.

OBJECTIUS DEL PROGRAMA

  • Allargar esperança de vida esportiva
  • Mantenir òptim estat de salut-esportiva

COM?

Mitjançant estratègies d’intervenció que suposen una reducció de la reincidència de lesió en el context esportiu, disminuint la durada de la situació lesiva o una incorporació ràpida i segura a l’entrenament i competició de l’esportista.

Per tal d’assolir aquest objectiu de la millor manera i el més ràpid possible, a Fisiotonik disposem de la tecnologia més avançada en recuperació de lesions esportives: ecografia múscul-esquelètica, Indiba Activ, Radiofrequència, EPI, Magnetoteràpia, entre d’altres.

PREVENCIÓ DE LESIONS

La prevenció representa una anticipació als factors lesionals, tenint en compte les antigues lesions, una recuperació incorrecte o una descompensació en l’equilibri de l’esportista. A Fisiotonik realitzem una valoració personalitzada de la biomecànica i factors predisponent que poden facilitar un mal funcionament del cos/lesió, i posteriorment portem a terme un treball de control neuromuscular, propiocepció i potència.