OSTEOPATIA

El fundador de l’Osteopatia, Dr Andrew Taylor Still, va revolucionar la salut amb una frase molt reconeguda: “L’estructura governa la funció. Si les estructures no presenten cap perturbació, les funcions tampoc i a l’inrevés”.

L’osteopatia examina l’individu en el seu conjunt i busca sempre la causa del trastorn o la disfunció a través d’una aproximació holistica i no simptomàtica. Es considera la persona com un tot tant en la seva vessant física, química i emocional on l’estructura (anatomia) i la funció (fisiològica) són totalment interdependents.

El tractament, que és manual, s’anomena manipulació osteopàtica, i consisteix en un conjunt de tècniques pràctiques orientades a alleujar el dolor, restaurar funcions i promoure la salud i el benestar. En l’Osteopatia, considerem que la salut depén del manteniment de les relacions adequades entre les diferents parts del cos. L’objectiu, per tant, és restaurar l’equilibri mecànic-global de l’individu posant-lo d’acord amb el seu entorn i respectant els principis generals de la medicina.

A FISIOTONIK tenim una dilatada experiència tant en persones no esportistes com en esportistes d’elit que posem a la teva disposició perquè te’n beneficiïs.

DEMANA HORA