INDIBA ACTIV

INDIBA Activ és una tecnologia i teràpia revolucionaria, a través de la qual s’aplica corrent tèrmica i no tèrmica al teixit, mitjançant una sèrie d’elèctrodes combinats amb les habilitats dinàmiques manuals del fisioterapeuta. L’energia electro-regenerativa INDIBA Activ, permet activar el metabolisme de les cèl·lules restablint el seu equilibri, augmentant la vascularització i la temperatura interna en els teixits de l’aparell múscul esquelètic.

INDIBA Activ és la revolució de la fisioteràpia. Una tècnica no invasiva que assegura i accelera la curació, provocant un alleujament inmediat del dolor i reduïnt el temps de recuperació.

L’essència del mètode es troba en un principi revolucionari, que actúa des de l’interior del teixit biològic, activant els procesos antinflamatoris de reparació fisular del pròpi organisme, sent un tractament totalment fisiològic. No té efectes secundàris, per consegüent es pot aplicar la teràpia diverses vegades al dia.

A Fisiotonik preparem tractaments totalment personalitzats, adaptant la teràpia a les necessitats del pacient i a la resposta dels seus teixits.

Els millors esportistes ja ho han provat. Ara només faltes tu!